Kursy w zakresie specjalności przydatnych w wojsku

Kursy w zakresie specjalności przydatnych w wojsku dla najlepszych uczestników mistrzostwa i zawodów sportowo-obronnych rozgrywanych w 2015 roku

Z uwagi na zmieniające się warunki pogodowe –burze oraz ulewne deszcze – co powoduje niski pułap chmur nad danym rejonem, nastąpiła zmiana miejsca odbywania się kursu spadochronowego. Zmiany spowodowane są bezpieczeństwem kursantów, aby zapewnić im jak najlepsze warunki odbywania się kursu z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i ochrony zdrowia. Najważniejsza rzeczą dla nas jako Organizatorów jest dobro uczestników. Dbamy o to by wszystko było na najwyższym poziomie szkoleniowym.

Nowa lokalizacja to Lotnisko Kruszyn, 65-945 Włocławek.
Kurs rozpoczyna się dnia 23.08.2016r. (wtorek). Istnieje możliwość zakwaterowania od dnia 22.08.2016(poniedziałek) w godzinach wieczornych.

Wyżywienie zapewnione jest od wtorku 23.08.2016r. rozpoczyna się śniadaniem o godzinie 9:00.
Kurs rozpoczyna się o 10:00 częścią teoretyczną, która potrawa do środy.
Następnie w czwartek i piątek odbywać się będzie praktyczna część kursu.
Jeśli wszyscy uczestnicy kursu skoczą trzy razy, przewidywane zakończenie kursu nastąpi w czwartek.
Osoba wyznaczona do kontaktu: Sławomir Łazarski, numer telefonu : 531 999 909.

Dojazd do miejsca odbywania się kursu:
Sky Dive – Włocławek
Strefa spadochronowa Sky Dive mieści się na lotnisku w miejscowości Kruszyn położonego ok. 10 km od Włocławka - Fliteclub, hangar nr. 3. Centralne położenie tego lotniska oraz dogodny dojazd z całego kraju czyni tę strefę spadochronową wyjątkowo atrakcyjną.

Pobierz regulamin: